OIKEUDENKÄYNNIT

RIKOKSEN UHRI

Asianomistajana rikosasiassa? Yksityisoikeudelliset vaatimukset? Lakimiehemme tarjoavat asianajopalvelut rikosprosessin eri vaiheissa. Otamme palvelussamme huomioon tilanteesi kokonaisuudessaan ja pyrimme  myös siihen, että oikeuskäsittely sinulle on mahdollisimman sujuva ja stressitön.

RIKOKSESTA EPÄILTY

Vastaajana rikosasiassa? Vaaditaanko sinulta korvauksia? Lakimiehemme tarjoavat asianajopalvelut rikosprosessin eri vaiheissa. Otamme palvelussamme huomioon tilanteesi kokonaisuudessaan ja varmistamme että oikeuskäsittely on oikeudenmukainen.

RIITA-ASIAT

Riita-asiassa lakimieheen kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Hyvä lakimies säästää sekä aikaa että rahaa. Tavoitteenamme on asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos.

ASUNTOKAUPPARIIDAT

Lakimies asuntokauppariitaan? Asunto- ja kiinteistökaupoissa ilmenneet virheet ja riitaiset asiat saattavat tuottaa huomattavaa päänvaivaa. Anna asiasi ammattilaisen käsiin, huolehdimme oikeuksistasi.

TYÖSUHDERIIDAT

Lakimies työsuhderiitaan? Työsuhteen päättyminen saattaa johtaa vaatimusten esittämiseen tai korvauksiin. Meiltä saat ammattilainen avuksi työsuhderiidan selvittämiseen.

KULUTTAJANSUOJA

Kuluttajana sinulla on erityisiä oikeuksia suhteessa elinkeinonharjoittajaan. Kuluttajien oikeuksia valvoo muun muassa kuluttajariitalautakunta. Kysy kuluttajanoikeuksista ammattilaiselta.

LAKIMIES OIKEUDENKÄYNTIIN

Eemeli Haataja
0451846979
eemeli.haataja@lakitoimistoas.fi

lakimies Oulu, lakitoimisto Oulu, asianajo Oulu

LAKIMIES OIKEUDENKÄYNTIIN

Eerik Ahola
0401989410
eerik.ahola@lakitoimistoas.fi

sopimus juristi, sopimusten tarkistus, yritysten lakimies

LAKITIETO

Työnantaja – työsuhteen perusasiat kuntoon!

Työnantajana olemiseen liittyy paljon sääntöjä ja velvollisuuksia. Palkanmaksun lisäksi työnantajan tulee esimerkiksi huolehtia työturvallisuudesta, edistää työntekijöiden keskinäisiä suhteita työpaikalla sekä [...]

Työsuhteen päättyminen ja odotusajan palkka

Kun työsuhde loppuu, päättyy myös palkanmaksukautesi. Työnantajan on siis maksettava viimeinen palkka sinä päivänä, kun työsuhde päättyy. Jos työnantajan palkanmaksu [...]

Työsuhteen päättyminen työnantajan aloitteesta

Työntekijän työsuhde voi päättyä työnantajan aloitteesta irtisanomisella tai työsopimuksen purkamisella. Molempien toimenpiteiden lopputuloksena on se, että työntekijän työsuhde päättyy. Työsopimuksen [...]