OIKEUDENKÄYNNIT

RIKOKSEN UHRI

Asianomistajana rikosasiassa? Yksityisoikeudelliset vaatimukset? Lakimiehemme tarjoavat asianajopalvelut rikosprosessin eri vaiheissa. Otamme palvelussamme huomioon tilanteesi kokonaisuudessaan ja pyrimme  myös siihen, että oikeuskäsittely sinulle on mahdollisimman sujuva ja stressitön.

Jätä soittopyyntö

RIKOKSESTA EPÄILTY

Vastaajana rikosasiassa? Vaaditaanko sinulta korvauksia? Lakimiehemme tarjoavat asianajopalvelut rikosprosessin eri vaiheissa. Otamme palvelussamme huomioon tilanteesi kokonaisuudessaan ja varmistamme että oikeuskäsittely on oikeudenmukainen.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

RIITA-ASIAT

Riita-asiassa lakimieheen kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Hyvä lakimies säästää sekä aikaa että rahaa. Tavoitteenamme on asiakkaan kannalta paras mahdollinen lopputulos.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

ASUNTOKAUPPARIIDAT

Lakimies asuntokauppariitaan? Asunto- ja kiinteistökaupoissa ilmenneet virheet ja riitaiset asiat saattavat tuottaa huomattavaa päänvaivaa. Anna asiasi ammattilaisen käsiin, huolehdimme oikeuksistasi.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

TYÖSUHDERIIDAT

Lakimies työsuhderiitaan? Työsuhteen päättyminen saattaa johtaa vaatimusten esittämiseen tai korvauksiin. Meiltä saat ammattilainen avuksi työsuhderiidan selvittämiseen.

Jätä soittopyyntö

KULUTTAJANSUOJA

Kuluttajana sinulla on erityisiä oikeuksia suhteessa elinkeinonharjoittajaan. Kuluttajien oikeuksia valvoo muun muassa kuluttajariitalautakunta. Kysy kuluttajanoikeuksista ammattilaiselta.

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

LAKIMIES OIKEUDENKÄYNTIIN

Eemeli Haataja
0451846979
eemeli.haataja@lakitoimistoas.fi

lakimies Oulu, lakitoimisto Oulu, asianajo Oulu

LAKIMIES OIKEUDENKÄYNTIIN

Eerik Ahola
0401989410
eerik.ahola@lakitoimistoas.fi