Tietosuojaseloste – Lakitoimisto Ahola & Seppänen

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Lakitoimisto Ahola & Seppänen kerää, käyttää, säilyttää ja suojaa henkilötietoja. Lakitoimisto Ahola & Seppänen käsittelee sinua koskevia henkilötietoa tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Lakitoimisto Ahola & Seppänen käsittelee henkilötietoja ajantasaisten tietosuojasäännösten mukaisesti, vastuullisesti ja luottamuksellisesti. Lakitoimisto Ahola & Seppänen suojelee oikeuksiasi ja pitää henkilötietosi turvassa. Tässä selosteessa viittaamme ”Sinulla” asiakkaisiin, potentiaalisiin asiakkaisiin, asiakkaidemme työntekijöihin tai muihin asianomaisiin osapuoliin, kuten valtuutettuihin edustajiin ja vastuuhenkilöihin.

1.      Rekisterinpitäjän yhteystiedot

Lakitoimisto Ahola & Seppänen
Pakkahuoneenkatu 15 A 10
90100 Oulu
0401989411
info@lakitoimistoas.fi

 

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Keräämme, säilytämme ja käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin. Pääasiallisia käyttötarkoituksia ovat:

  • sopimusvelvoitteidemme toteuttaminen
  • oikeudellisten velvoitteiden ja vaateiden täyttäminen
  • laskutus
  • asiakasviestintä ja yhteydenottopyyntöihin vastaaminen
  • liiketoimintamme kehittäminen

 

3. Kerättävät henkilötiedot

Keräämme sinua koskevia henkilötietoja pääasiassa Sinulta itseltäsi yhteydenottojen yhteydessä tai myöhemmin palveluidemme käytön yhteydessä ja toimeksiantojen hoitamista varten.

Tyypillisesti saamme suoraan Sinulta seuraavia tietoja esi